Kik vagyunk

KIK VAGYUNK

A spanyolországi Madridban található, több mint 20 000 m2-es létesítményekkel, 40 éves fűtési tapasztalattal, a termékek teljes skálájával, amely folyamatosan fejlődik, valamint kiterjedt emberi és műszaki csapattal az ELNUR a leghatékonyabb fűtési megoldást kínálja Önnek, amelyet Ön a folyamatosan
változó világban igényel.

A minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünk töretlen, ezért a vállalat minden területének folyamatait mi irányítjuk. Az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti irányítási rendszerek vállalati tanúsításai, valamint számos nemzetközi terméktanúsítvány garantálja a folyamatok szigorú és szakszerű ellenőrzését a folyamatos fejlesztés ciklusán keresztül minden területen, a nagyobb vevői elégedettség elérése érdekében.

Az ELNUR a saját telephelyén teljes mértékben ellenőrzi a gyártási folyamatot:

  • A legmodernebb technológiával felszerelt fémmegmunkáló állomásaink lehetővé teszik számunkra, hogy minden egyes alkatrészből a legjobb minőséget hozzuk ki.
  • A teljesen automatizált elektrosztatikus porfestő állomás garantálja termékeink tökéletes kivitelét, amelyek teljesen ellenállnak az öregedésnek és a korróziónak.
  • Öt szerelősor biztosítja több mint 150 000 tehetetlenségi fűtőtest, 40 000 tároló
    fűtőtest és 30 000 konvektor, panel fűtőtest és egyéb elektromos fűtőberendezés
    egész éves kiszolgálását.

Nemcsak minden gyártási folyamatot tesztelnek és jóváhagynak, hanem minden egyes egységet teljes mértékben ellenőriznek a csomagolás előtt. Termékkövető rendszerünk a megkülönböztetés kulcsa.

Folyamatosan számos tesztet végzünk készülékeinken a hozamok elemzése és a fejlesztési lehetőségek tanulmányozása érdekében, a maximális hatékonyság elérése és az üzemeltetési költségek minimalizálása érdekében. A felhasznált alkatrészektől a legmagasabb minőséget követeljük meg, és folyamatos
értékeléseket végzünk beszállítóinkkal szemben.

Sellos-AENOR-ISO-9001-ISO-14001-IQNET-INGLES_trz-INVERTIDO

Célunk maximálisan az ügyfél elégedettsége, és képesek vagyunk minden alkalommal megfelelni az elvárásoknak a legigényesebb elvárásoknak is.

Az ELNUR ügyfélszolgálata elengedhetetlen a folyamatos fejlesztést célzó megközelítésünkben:

  • Az egyik alapunk a végtermékek szállítására való képességünk. Minimum 3 hónapos raktárkészletet tartunk; ez lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket a világ bármely részére kevesebb mint 48 órán belül eljuttassuk.
  • A másik alap az ügyfeleinkhez való közelség. A képzésben és az ügyfelek minősítésében, valamint az ELNUR értékesítés utáni szolgáltatásában végzett munkánk elengedhetetlen ahhoz, hogy ezt a magas termék- és szolgáltatási színvonalat a piacon fenntartsuk.
formaciones-elnur

Legfőbb célunk az ügyfél teljes megelégedettsége és az, hogy mindig képesek legyünk megfelelni a legigényesebb követelményeknek is.

Innen kiindulva az ELNUR olyan értékesítési hálózatot épített ki, amely jelenleg több mint 15 országot ér el világszerte. Ez azonban csak a kezdet, még sok munka áll előttünk, hiszen eltökélt szándékunk, hogy elérjük Önt, és a legjobb fűtési megoldást kínáljuk Önnek és családjának.

mapa-mundial-de-exportaciones-elnur-s.a.