Minőségés környezetirányítás

MINŐSÉGÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁS

our-quality-and-environmental-commitment-900x237
SELLOS-CALIDAD-MEDIO-AMBIENTE-IQNET-INGLES-2022-COLOR
Az elektromos fűtőberendezések fejlesztése és gyártása, valamint a vevőszolgálat és a vevőgondozás iránti elkötelezettségünknek megfelelően 1999 óta olyan vállalatirányítási rendszereket vezetünk be és tartunk fenn, amelyek megfelelnek az ISO 9001 szabvány minőségi követelményeinek és az ISO 14001 szabvány környezetirányítási követelményeinek.
20 éve mindkét, külső tanúsítással és auditálással rendelkező, nemzetközileg elismert irányítási rendszer támogatja az ELNUR munkáját és elkötelezettségét a termékek és szolgáltatások fejlesztése iránt, a piac követelményeinek megfelelően. Az alábbiakban a minőségés környezetirányítási politikánk alapelvei következnek, amelyek a környezetvédelmi célkitűzések és célok meghatározásának és felülvizsgálatának keretét képezik.
icono-calidad-y-medioambiente-verde

FOLYAMATAINK MINŐSÉGÉNEK ÉS KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNYÉNEK ELLENŐRZÉSE

Folyamatainkat szigorú ellenőrzésnek vetjük alá annak érdekében, hogy biztosítsuk az ügyfeleinknek szállított termékek minőségének és teljesítményének folyamatos javulását, és hogy ahol csak lehetséges, minimalizáljuk működésünk környezeti hatásait, mind a saját környezetünkben, mind pedig abban a környezetben, ahol termékeinket felhasználják.
icono-gestion-residuos-electricos-electronicos-verde-3

ELEKTROMOS ÉS ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEK HULLADÉKÁNAK KEZELÉSE

Biztosítjuk, hogy minden egyes általunk gyártott készüléket hasznos élettartama végén megfelelően kezeljünk elektromos és elektronikus berendezések hulladékaként (WEEE), és aktív szerepet játszunk a kollektív hulladékkezelő rendszerek országos hálózatának finanszírozásában.
icono-envases-embalajes-verde

TARTÁLYOK ÉS TERMÉKCSOMAGOLÁS

Részt veszünk továbbá egy országos gyűjtőedény- és csomagolóanyag-kezelő hálózat finanszírozásában, amely biztosítja, hogy termékeink csomagolása megfelelően kerüljön újrahasznosításra.
icono-seguridad-salud-trabajo-verde

MUNKAHELYI EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG

Éves egészségvédelmi és biztonsági terveink segítségével szorosan nyomon követjük alkalmazottaink egészségét és biztonságát. Ennek érdekében országos szinten sokéves tapasztalattal rendelkező külső szervek támogatására és szakmai tanácsadására támaszkodunk.
Minden érintett félnek különböző kommunikációs csatornák állnak rendelkezésére az ELNUR, S.A.-val, amennyiben további információkat kérnek termékeinkről, üzletpolitikánkról, valamint tevékenységünk környezeti teljesítményéről.